Login · Register
03 December 2020 23:39:02
Club van 11

Sponsoring 2016
Sponsoren
Lei oet Kunder
Siem van Dinther
Café 't Brandhüske

Club van 11 Leden
Fam. Brouwers
Fam. Hochstenbach
Robert & Cindy + Lynn
Fam. Henstra
Fam. Jacobs
Humblet en vd Heuvel


Shoutbox
U dient in te loggen om een bericht te plaatsen.

26 augustus 2010 11:45:25
Alaaf!! De nieuwe site is online!! alaaf

Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 12
· Nieuwste lid: Dani

Carnaval 2006
-Oellie öl, vuer ’n gesjmierde carnaval-


Het carnavalsseizoen van de Oellies begon dit jaar al ver voor carnavalszondag. Op 21 januari 2006 werd Oellie Mitch namelijk geproclameerd als prins Ruud II van CV de Naate. De eerste officiële Oellie-prins binnen onze gelederen. Daardoor moesten de Oellies al vroeg in het seizoen een aantal keren aan de bak. Onder andere een kroegentocht (Hey, du Gummiknuppel), de prinsenreceptie - waar de Oellies zich dankzij spreekstalmeester Point geweldig presenteerden – en de Prinsensjtroat met het onovertroffen Oellie-orkest kregen we voor de kiezen. Daarbij werd Oellie Kruimel tijdens een geweldige carnavalsavond ook nog eens gepresenteerd als prins van voetbalclub SCKR. Daarnaast presenteerden de Oellies zich ook buiten de gemeentegrenzen en lieten zij o.a. hun gezicht zien bij café De Eend (kwek, kwek) en maakten ze kennis met een paar Zumpelveldse schonen… Accelerando, salut! Wat vonden we het toch allemaal erg dat we al die extra liters bier moesten nuttigen… ;)

Tussendoor werd er warempel ook nog aan een carnavalswagen gebouwd. Met “Oellie-öl, vuer ’n gesjmiërde carnaval” als thema, werden een groot olievat, een boortoren en een bewegende ja-knikker op de wagen gebouwd. Zonder iemand voor zijn of haar leuke koppie te stoten, mogen we langs deze weg onze Oellies Henny, Koersj, Nulke, Flori en Heute toch wel even extra bedanken voor het feit dat zij dit jaar weer een geweldige wagen hebben gebouwd. Daarnaast ook dank richting Oellies Robinho, Point en Bats voor het vele werk daaromheen. Deze Oellies hebben er voor gezorgd dat er in ieder geval een perfecte basis lag voor een schitterende carnaval 2006.

Als voorproefje op de drie dolle dagen ging een grote afvaardiging mannelijke Oellies op donderdag voor carnaval naar Köln, om daar Weiberfastnacht te vieren. De Weiberfastnacht-Tour 2006 vertrok vanuit Voerendaal en uiteraard waren de Oellies weer als laatste aanwezig… Rond 08:00 vertrok de bus en om 08:10 werden gezamenlijk de eerste halve liters Alfa-bier geopend. Het feest kon beginnen. Nadat Dennis Lipsch was uitgeroepen als busprins, ariveerden we rond 09:20 in hartje Köln

Aangezien Weiberfastnacht iets is wat moeilijk te beschrijven is en men moet beleven, zullen we onze lezers de details besparen. Misschien geven de foto’s een klein beetje een beeld van de dag. Het was in ieder geval weer gezellig!

* Carnavalszondag *
Nadat er (ivm het openen van de prinsenstraat) tot zaterdagavond aan de wagen was gewerkt, was eindelijk de tijd aangebroken voor de eerste optocht in Voerendaal… Voerendaal? Juist ja, voor het eerst in de historie liepen de Oellies (na enig overleg) op carnavalszondag mee in een optocht buiten Ransdaal. De reden hiervoor was dat onze Mitch dit jaar over groot Voerendaal mocht regeren! Dus togen wij zondagmorgen richting Voelender. Als dank voor onze deelname, mochten wij voor de prinsenwagen van Ruud II lopen. Alle ingrediënten waren dus aanwezig voor een mooie dag. Een grandioze wagen – en nee Joehoew, wij zijn echt niet van die idioten die naar de optocht van Hulsberg (of all places) komen kijken om daar ideeën te “klauwen” – genoeg bier, leuke pekskes en een eigen geluidsinstallatie. Na een jarenlange samenwerking met ene R. H. uit V., werd dit jaar besloten om zelf een installatie aan te schaffen. Ondanks een enkel minder geluidsfragmentje, is deze installatie met vlag en wimpel geslaagd voor carnaval 2006. Daarnaast had Splinter een megafoon geregeld en toen Flori ontdekte dat hier ook een sirene op zat, kon voor hem de carnaval natuurlijk niet meer stuk. We mochten ook weer enkele nieuwe Oellies verwelkomen: Donny (a.k.a. de Hakkelaar), Diana (vriendin van Kinky), Melissa (vriendin van Henny) en Lindsay (finally, picked up by seducer Flori). Omdat Zjwerm dit jaar de borden van de Dellies nog beter had geperfectioneerd, kon de Oellies-Tour 2006 nu echt gaan beginnen!

De optocht in Voerendaal was grandioos (al is de auteur van dit verhaaltje misschien niet geheel objectief); veel toeschouwers, perfecte sfeer, genoeg alcohol en droog weer. Samen met prins Ruud II achterons trokken we door de straten. Onderweg werd er door de Oellies nog échte D66-merchandise uitgedeeld (na de gemeenteraadsverkiezingen worden de promotiekosten verrekend met het partijbestuur). Oellie Kruimel zorgde ervoor dat men ons van ver zag aankomen door de gehele optocht bovenop het olievat te staan en met de unieke Oellie-vlag te zwaaien. Hierdoor zag men ons ook bij café ff Keule aankomen en werden wij dan ook getrakteerd op een doos met Feigling! Na de optocht werden alle Oellies uitgenodigd om samen met Ruud en zijn raad van elf te genieten van een heerlijk buffet van d’r Quadackers. Alleen Heute was niet helemaal op de hoogte van dit buffet, aangezien hij samen met Dani buiten stond te genieten van een frietje, zich afvragend waar iedereen in hemelsnaam gebleven was…

Nadat we onze buikjes hadden gevuld, was het tijd voor de prijsuitreiking in De Borenburg. Het was gezellig druk en op een of andere manier werden er door Splinter continu tabletten bier aangevoerd. Na een tijdje werden de prijswinnaars bekend gemaakt. De Oellies hadden zich ingeschreven voor de categorie “Wages” en werden uiteindelijk uitgeroepen tot winnaar. Vreugde alom en zeer zeker een groot compliment voor de heren wagenbouwers! Sommige teleurgestelde, jaloerse carnavallisten meenden dat het allemaal doorgestoken kaart was aangezien onze Mitch dit jaar prins in Voerendaal was. Nou, beste mensen: dit is absoluut niet het geval! De optocht in Voerendaal wordt elk jaar beoordeeld door een onafhankelijke jury en wij hebben deze prijs dus ook eerlijk en onbetwist verdiend! Indien er nog altijd een gefrustreerde enkeling rondloopt, kan deze voor meer tekst en uitleg contact opnemen met de voorzitter van CV de Naate (Nee Bats en Kruimel, niet met zijn dochter).

Deze eerste plaats was het sein voor nog meer polonaises, gezang en bier. Het was flink gezellig in De Borenburg en uiteraard stonden de Oellies na enige tijd weer te springen op de bühne; Voelender, loat uch huereeeeeee! Tja als je wint, dan win je goed hè! Nadat het feest in De Berenboot langzaam ten einde liep vlogen de Oellies uit richting Ransdaal, Heerlen en de Voerendaalse kroegen, om daar hun overwinning nog flink verder te vieren! Deze eerste dag van carnaval 2006 was zeer geslaagd en een mooi begin van de driej dulle daag!

Tot slot nog een woord van dank richting John Keijbets voor het rijden van onze wagen en uiteraard ook een dankwoord naar Ruud en familie voor het heerlijke eten! Tevens een dankwoord aan de DJ van De Borenburg, die ongevraagd continu reclame maakte voor www.oellies.nl. Tenslotte willen we ook Tommie Neute bedanken, maar we kunnen ons alleen niet zo goed meer herinneren waarvoor…

* Carnavalsmaandag *
Na enig ge-emmer mochten we dit jaar toch weer meelopen in de optocht van Valekebeeeeeeerg. Wat je niet allemaal moet doen om je in te schrijven voor zo’n optocht, terwijl men toch juist blij moet zijn dat de Oellies überhaupt mee willen doen… :P Maar goed, om een lang verhaal iets korter te maken, carnavalsmaandag stond de optocht in Valkenburg dus weer op het programma. Vandaag voegde Ritz zich ook bij de groep, aangezien hij op zondag samen met Elize carnaval had gevierd in Veldhoven. Helaas heeft Elize de rest van de carnaval moeten missen door ziekte. Een andere Oellie die we trouwens ook hebben moeten missen deze carnaval a.g.v. een gebroken sleutelbeen, was Christiano. Wie gaat er nu ook vlak voor carnaval voetballen? Chris, even een tip van een ervaringsdeskundige: zorg begin januari voor een flinke schorsing of zeg gewoon tegen de trainer: doë zuus mich begin maart waal weer! We hopen in ieder geval dat jullie met halfvasten er weer bij zijn!

De optocht in Valkenburg was weer als vanouds, tot de frikadellen van Dimitri aan toe! De Hoddelaere liepen voor ons, met in hun midden prins Gerard I van de Wuif! Een mooie gelegenheid dus om samen met Sjir een groepsfoto te maken. Helaas waren enkele Oellies de avond vantevoren onze vlag kwijtgeraakt in Ransdaal en het vermoeden was dat prins Gerard (Sjir voor intimi) hier in ieder geval meer van wist. Alleen werd dit niet bevestigd door de Ransdaalse heerser… De Voerendaalse heerser kwam ons ook nog vergezellen, samen met Marjanneke uiteraard! Leuk dat zij nog een deel van de optocht hebben kunnen meebeleven, voordat ze andere verplichtingen hadden.

Een van de Oellies had eieren geregeld, die uiteraard gretig genuttigd werden (neukpatroënen!). Maar als opeens ons aller Nulke met een doos eieren bovenop het olievat staat, weet je uiteraard hoe laat het is! Verrekes! Aan het einde van de optocht kwamen we langs de wagen van de prins van Valkenburg en na het overhandigen van een fles bier kregen wij enkele knuffelbeertjes toegeworpen. Nu is het onbekend (en laten we dat ook maar zo houden) wat er bovenop de wagen met die arme beertjes is gebeurd, maar het beertje dat uiteindelijk door Point werd toegeworpen naar een onschuldig klein kindje, zag er niet erg fraai meer uit… Nadat de wagen voor vertrek richting Voelender even werd gestationeerd op het Wilheminaplein en Monique de klassieker “D’r Jos is inne homo” ten gehore had gebracht, togen de Oellies richting Grote Straat. Na enig overleg en het verzamelen van centjes, werd besloten om de warmte van café ’t Hoekje op te zoeken. Hier was het gezellig en het bier vloeide weer rijkelijk! Koersj en Nulke testten nog even de degelijkheid van een Brand bier dienblad en deze bleek van waardeloze kwaliteit te zijn! Na menig carnavalskraker uit volle borst te hebben meegezongen, kregen de meeste Oellies honger en werd er besloten te gaan eten. Splinter bleek geen honger te hebben en besloot de rol van Einzelgänger op zich te nemen en pakte "de Bus noa Klumme". De rest van de Oellies namen met pijn in hun hart afstand van de bar en het bier van café ‘t Hoekje en vormden een slingerende polonaise richting friture Dimitri. We gunden Dimitri het van harte om onze centjes (in ruil voor wat vettigheid) in ontvangst te nemen, aangezien we ook dit jaar tijdens de optocht weer massaal gebruik hadden gemaakt van zijn extra grote voorraad frikadellen. Even een weetje: mensen die honger hebben en genieten van het eten, doen meestal hun mond niet open tot het bordje leeg is… Nou willen we niet zeggen dat het eten niet smaakte, maar als er één moment van stilte is gevallen tijdens ons bezoekje aan huize Dimitri… Dan moet dat zijn geweest terwijl ik een bezoekje bracht aan het toilet, want tijdens mijn aanwezigheid heb ik geen seconde stilte opgemerkt. Om even een impressie te geven van deze hectische situatie: cafézanger – en favoriet voor Idols 2007 – Kinky zong een aantal Limburgse vasteloavendkrakers vanaf een provisorisch podium (eettafeltje), Point gaf meerdere malen het startsein voor de yel (die zelfs carnavalshatende homo’s uit volle borst meezingen): “Ins arsch, ins arsch… Wohoooo!! En als men tijdens het diner vergezeld kan worden door carnavalsgroep de Braggelaere, dan geeft dat alleen maar meer reden voor gezelligheid. Gelukkig hebben we van dit bezoekje ook nog iets geleerd, namelijk van meneer Frank G. die demonstreerde dat je met het saboteren van een klein fonteintje de vloer binnen no-time blank kan zetten! Dank hiervoor! Je bent nooit te oud om te leren! Na een voldaan gevoel, en enkele natte voeten, trokken de Oellies richting het station van Valkenburg waarvandaan de reis vervolgd werd naar een echte stad; Ranzel. Onderweg namen de Oellies uiteraard weer een souveniertje uit Valkenburg mee. Dit betrof een groot bord met de letters VVD erop, waarvan het niet duidelijk was of de letters nu stonden voor de afkorting van een politieke partij of voor de naam van een vrouwelijk schone uit het Voerendaalse…

Maar we de Oellies zullen de Oellies niet zijn als we Valkenburg niet een warm hart hadden toegedragen alvorens de reis te vervolgen. Een gezellig pittoresk cafeetje – pal tegenover het station – heeft ons carnavals- en eenheidgevoel in volle glorie ervaren toen we plotsklaps onder leiding van Dolle en Kruimel een 5 minuten durende polonaise door dit (eerst zo stille) café-restaurant maakten… We werden, door dit licht in de duisternis te brengen, door elke klant (en de bardames) dan ook met open armen ontvangen. Onder een daverend applaus en enkele buigingen van onze kant ploften we vervolgens in de stoelen neer om even bij te komen. Onder het genot van enkele biertjes en koffie wachten we kalm op de komst van de trein…

In de trein aangekomen verkleedde o.a. Robinho zich in een verkiezingsposter, waarna het een helft van het bonte gezelschap in Ransdaal uitstapte om aldaar verder te feesten. De andere helft reisde verder naar Voerendaal-Centraal. De Ransdaalse Oellies vielen eerst café Vonken binnen, waar zij, mede dankzij DJ Giellie, de zaal op de kop zetten. Vervolgens rolde de Oellies de straat af om in café Spierings het feest voort te zetten. Na een poosje besloten de aanwezige Oellies om toch nog even naar Voerendaal af te reizen om prins Ruud II te escorteren in het feestgedruis. In twee etappes bracht taxi Henkie alle Oellies in zijn mega-busje naar café ‘t Brandhuske. Hier werd samen met prins Ruud (inmiddels veranderd in piraat Ruud) nog verder gefeest tot in de kleine uurtjes.

* Carnavalsdinsdag *
Vanwege het slechte winterse weer, de tamelijk lange afstand en een aantal slechte reiservaringen in voorgaande jaren, werd besloten dit jaar niet naar Neerbeek af te reizen. Velen vonden dit achteraf gezien niet zo erg, aangezien zij nog brak waren van de dag ervoor… ;-) Uiteindelijk werd besloten om tegen de middag te verzamelen in Ransdaal en vanuit daar het ’s avonds af te reizen richting Heerlen, om onze titel van de Lichtstoet te verdedigen. Mitch (a.k.a. Ruud II) reisde, samen met Marjan en Splinter, alvast vooruit naar het Winkbulle-rijk om eventuele obstakels of valstrikken te elimineren. Tja, je maakt immers toch vijanden als titelverdediger zijnde!

Het weer werd er niet beter op. Sterker nog, het begon steeds harder te sneeuwen. Wellicht was dit jaar het thema van vorig jaar “Drie daag loos wie eskimo’s” beter van toepassing geweest. Maar bikkels als wij zijn, reisden wij toch af naar Heerlen en wij waren niet de enigen die zich niet hadden laten tegenhouden door Koning Winter. Er waren 22 groepen op de Lichtstoet afgekomen en ondanks het slechte weer was het rondom het Pancratiusplein best druk. Hulde aan de mensen die de moeite hebben genomen de sneeuw en kou te trotseren om de Lichtstoet te bewonderen! Dank ook aan Hubke Moonen voor het besturen van de tractor, deze avond!

Uiteindelijk viel deze Lichtstoet nogal tegen, aangezien ons na een kleine 20 minuten werd gesommeerd de geluidsinstallatie uit te schakelen en wij er achter kwamen dat het al voorbij was. Sta je dan, nauwelijks 3 flessen bier in de gielis en het is alweer einde oefening. We zullen het er maar op gooien dat dit alles te maken had met het slechte weer, maar een kleine domper was het wel. Uiteindelijk behaalden we dit jaar de tweede prijs, waarmee we overigens een leuk geldbedrag verdienden!

Wel hulde voor de organisatie van de lichtstoet trouwens. Grandioos namelijk om te zien dat men nog altijd onze pinguïn van 2005 in het bezit had en de mooie woorden van hun spreekstalmeester waren ook weer magnifiek! “Went gier pieën hubt, veule vier pieën” en “BringdannoëmitmichoëtopdeOelliesendeLichtstoetinosgeweldige- leechsjtadHeeleeedriejmoalkreftigalaaf” blijft je natuurlijk wel bij!

Nadat eerst nog even een paar “Men’s Night” borden werden geconfisqueerd (gepikt dus) en Ritz te voet richting Voerendaal besloot af te reizen, gingen de Oellies per trein richting Voerendaal en Ransdaal. Heute bleef nog even met Dani in Heerlen en Kruimel en de Hakkelaar zochten daar ook nog even het bier en de vrouwluuj op. Gelukkig had Robinho nog net op tijd een kratje bier van de wagen kunnen plukken en zodoende konden wij in de stationshal onze tere keeltjes blijven smeren! In Voerendaal stapten Mitch, Marjan en Splinter (Ruud, woë blieft de rest?) uit en de rest treinde verder richting station Ransdaal.

In Ransdaal aangekomen ontmoette Nulke een oude bekende die bezig was met het strooien van zout op de perrons. Nulke is natuurlijk altijd in voor een grapje en wilde dan ook weer het zoutwagentje pikken. Vakkundig werd Nul hiervan weerhouden. Terwijl het gros van de groep reeds doorgelopen was, liepen Robinho, Point, Bats en Koersj nog ergens achteraan te sukkelen met het kratje bier en een “Men’s Night” bord in hun handen. Dit is natuurlijk een leuk aangezicht, vandaar ook dat er een leuk staatsieportret werd gemaakt van deze groep in de tuin van Heineken’s topman Mommie. Hierna vervolgden ook deze vier Oellies hun weg naar café Vonken om wederom met DJ Giellie flink te feesten. DJ Giellie doorzag de feestdrang van de Oellies en presenteerde derhalve enkele lekkere stampplaatjes. Op de voorgeschotelde beats braken de Oellies daarop de zaal af, totdat het tijd was om af te zakken naar café Spierings waar carnaval 2006 afgesloten zou worden. Hier was het lekker druk en trad prins Gerard om 24 uur af als prins van Ransdaal. Dit gebeurde echter niet voordat hij de gestolen Oellie-vlag overhandigde aan de Oellies. Het bleek dat een lid van sjpaskapel Valsche Loef deze vlag zondag in Ransdaal ontvreemd had van de Oellies en dat Gerard deze vervolgens weer teruggevorderd had op carnavalsmaandag. Onder luid gejuich werd de vlag weer in ontvangst genomen door de Oellies. Terwijl in Ransdaal vervolgens de carnaval tezamen met Prins Gerard gezellig afsloten werd, sloten ook de Oellies in Voerendaal – samen met Ruud II uiteraard – de carnaval af!

* Lichtstoet Eijsden *
Nadat we vorig jaar de eerste keer waren uitgenodigd om deel te nemen aan de Lichtstoet in Eijsden en ons dat ook nog eens zeer goed was bevallen, kreeg onze officieuze Oellie-voorzitter Bats dit jaar een telefoontje van de organisatie met de vraag of wij ook dit jaar weer wilden komen. Het feit dat men daar zelfs extra consumptiebonnen voor over had, deed ons uiteraard besluiten om ook dit jaar tijdens halfvasten weer naar Eijsden af te reizen. Helaas was Christiano nog altijd niet in staat om ons te vergezellen. Maar Elize kon er dit keer gelukkig wel bij zijn, evenals Linda (de vriendin van Robinho).

Aangezien wij vorig jaar heerlijk hadden gegeten bij Tinus in Noorbeek, regelde Robinho ook dit jaar dat wij voorafgaand aan de Lichtstoet een vorkje konden prikken in dit eetcafé. Iedereen was op tijd aanwezig. Nou ja, iedereen… Special guest Gerard I van CV de Wuif arriveerde iets later, maar belangrijke mensen komen immers altijd te laat. Nog iets later kwam Nulke met onze chauffeur Jean, die ook dit jaar weer de moeite had genomen om te rijden. Waarvoor dank uiteraard! Nadat iedereen zijn of haar buikje gevuld had en de eerste pilsjes waren genuttigd, vertrokken we per taxi naar Eijsden

Nulke en Jean waren al eerder vertrokken om er ook voor te zorgen dat de wagen tijdig zou arriveren. Ze kregen meteen te maken met een van de vele regeltjes van de organisatie. Omdat Heute de twee verplichte zaklampen bij zich had en deze dus op dat moment niet aanwezig waren op de tractor, mochten ze zich nog niet opstellen op de route. Hoezo, bureaucratie? Uiteindelijk zorgde Heute dat de lampen werden gebracht en konden we ons opstellen voor de Lichtstoet. De route was anders en korter dan vorig jaar, maar dat kon de pret niet drukken. Het leek daardoor in ieder geval zo dat het langs de route drukker was, maar dat kan ook komen dat we na enige flessen bier misschien niet meer alles helemaal helder zagen

Na enige tijd kwam er opeens iets vreemds onder de wagen uit. Een soort van witte rook… Na afloop van de Lichtstoet beweerden enkele bewoners van de straat waar dit gebeurde, dat er een brandblusser was leeggespoten. Zij wilden zelfs een schadeclaim indienen, omdat hierdoor hun inboedel vervuild was. Wij weten echter niet waar dit vreemde voorval vandaan kwam en een speciale onderzoekscommissie onder leiding van Henny heeft tot op heden nog altijd niet kunnen achterhalen wat er nu precies gebeurd is… Helaas is diezelfde onderzoekscommissie inmiddels wel tot de ontdekking gekomen dat de jury van de Lichtstoet zich dermate onder druk heeft laten zetten, dat wij voor 99% zeker een prijs zijn misgelopen. En dat ondanks de lovende woorden voor de organisatie, die Splinter sprak bij de jurywagen. Maar ja, het kan niet alle dagen feest zijn hè!

Dit jaar kwamen we tot de ontdekking dat ook de mensen in Eijsden behoefte hadden aan een cursus “hoe- leer ik alaaf te roepen in twee stappen”. Onder leiding van met name Dolle en Kruimel kregen de mensen deze gratis LOI-cursus dan ook aangeboden. Overigens werden we tijdens de optocht door de moeder van Zjwerm en Kruimel nog getrakteerd op overheerlijke kaasblokjes. Het is toch mooi dat we zo goed verzorgd worden door de leden van onze Club van 11… :)

Zoals gezegd, was de optocht minder lang dan vorig jaar en op een bepaald moment was het einde dan ook in zicht. Omdat het nogal donker was, viel de groep enigszins uit elkaar, maar uiteindelijk wist iedereen het cultureel centrum op eigen kracht te bereiken. Splinter gaf onderweg nog een interview aan de Lokale Omroep Eijsden, ondersteund door Point, Heute en Kinky. Zeer waarschijnlijk zal dit nooit uitgezonden worden… ;)

In het cultureel centrum was het gezellig druk, mede dankzij een swingende sambaband die ervoor zorgden dat ook bij de Oellies de voetjes van de vloer gingen. Splinter en Monique oefenden ondertussen nog voor het Nederlands Kampioenschap kauwgum-spugen, in de categorie gemengd dubbel en Nulke startte met de voorbereiding voor de Europese Indoor Kampioenschappen deur-dragen. Daarnaast ondervond Diana hoe het is om een concert van Rowwen Heze te bezoeken en ondanks een kleine klopjacht werd de dader niet gevonden. Bats probeerde nog deze actie te imiteren, maar gooide daarbij het glas weg i.p.v. de inhoud.

Helaas vond de prijsuitreiking dit jaar wel erg laat plaats. Enkele Oellies bleven wachten tot het bittere eind, terwijl andere Oellies alvast de frituur opzochten. Weer andere Oellies (lees Bats) probeerden lokale schoonheden te versieren. Zoals verwacht vielen wij dit jaar niet in de prijzen, alhoewel Splinter het wel nog klaarspeelde om de beker voor de 7e prijs (inclusief enveloppe) in ontvangst te nemen. Helaas vonden enkele buitenstaanders het geen geslaagde actie en moest e.e.a. uiteindelijk weer worden ingeleverd. Uiteindelijk belandde iedereen in de welbekende frituur, op Bats na dan. Die was nog altijd bezig met zijn Don Juan de Marco imitatie in het cultureel centrum. In tegenstelling tot vorig jaar gedroeg iedereen zich vrij netjes in de frituur en volgens mij hebben onze Chinese vrienden dit jaar wel iets aan ons verdient…

Het was een geslaagde avond en wat betreft de terugreis zullen we het er maar op houden dat iedereen goed is thuisgekomen… :P

Copyright © 2014
665,148 unieke bezoeken